2013. augusztus 3., szombat

Bélyeg Inspiráció

Kitaláltam, hogy bélyegszerűen csokorba gyűjtöm az aktuálisan inspiráló képeket, amik természetesen egy adott témához kapcsolódnak. Van kedved velem együtt végignyálazni őket?? :))
A végén mindegyik garantáltan megtalálja a maga borítékját :)
...és ami ragad az tapad...

Türkiz


A napokban egy szín kerített a hatalmába, és én szívesen úsztam ezzel az árral, hiszen nyár van, napsütés, forróság, a kertben vadul nyüzsög az élet, itt a strandszezon és velük együtt az édes álmok a homokos tengerpartokról :) Ez mind nekem a türkiz, és azt hiszem ennél még  jóval több. 
Sokan mondják, hogy ez a szín hideg és rideg, nem árasztja magából a melegséget, nem mondom, lehet benne valami, de ilyenkor 35 fokban ki ne akarná ezt a ridegséget az otthonában érezni?? :)
Azt hiszem ha lenne saját otthonom, egy teljes türkiz készletet gyűjtögetnék össze az évek során, hogy aztán ilyenkor nyáron megfürdessem benne az otthonom :) ... és lehet annyira élvezném, hogy télre sem szabadulnék meg egy-két vidám hűsítő darabtól :) 

Tégla felület türkiz párosítással, én feltenném a ház oldalára :)


Fehér orchideák ebben a színvilágban, igazán mesébe illő látvány:


Nyáron imádnám ezt az olvasó kuckót a nyitott ablak mellett, érezve a kert illatát, de télen sem kerülném el...zárt ablakok mellett gyönyörködnék a fehérségben. Mondjuk egy forró tea társaságában?? hmm? :)


Macskusz :) Nem vagyok macskás, de egy ilyen dekorációban nagyon is gyönyörködnék a kertemben:


Zöld rét, türkiz pajta....mintha megfestették volna, pedig nem :) Ez a hely létezik, és én szeretnék most itt sétálni:

Ilyenkor nyáron...szállj fel magasra! :)

Egy idillikus kép...beáramló napsütés, a színek, az illatok és...najó ebbe egy doromboló kismacska is jöhet :))

Egy kis tengerpart a teraszra...és vele együtt már igazán meg van a nyaraló feeling, akár otthon is:


Virágos csendélet...egy kis romantikus hangulat. Oda vagyok a régi kopottas szekrényekért, de ezt a képet, keretbe foglalva a falon is szívesen nézegetném :)


Türkiz felület a teraszon, markáns fekete-fehér csíkos fotelek társaságában...a tengerparti hangulat garantált. Még egy-két jeges koktélt el tudnék képzelni egy kis asztalkán, és azt hiszem egész nap el lennék itt :)


Ne csak a kertbe és a teraszra csempészd ki ezt a színvilágot, és vele együtt a nyári hangulatot...hanem a nappalidba is...és ne feledd el a frissen vágott virágokat!!! Megéri a fáradozás, hogy nap mint nap ezt csodálhasd:


Egy igazán hűsítő étkezőrészlet...és ez a hatalmas ablak! Kiegészítőkben pedig érvényesül a kevesebb néha több...


Végül hajtsd álomra a fejed egy ilyen mesés hangulatú és színvilágú hálószobában...a mély alvás igazán garantált. Ha nem mered lefesteni a falat ezzel a merész színnel, hát használd csak a kiegészítőkben...egy-két türkiz ágyneműhuzat szett a nyárra, jó sok párnával, frissen vágott virággal az éjjeliszekrényen...és a hatás ugyanaz ;)


Még több türkiz inspiráció: itt
(A képek forrása szintén itt megtalálható)

2 megjegyzés: